Locatie huwelijk Kortenaken – De Waterhoek

huwelijk Kortenaken - Een mooie locatie voor een huwelijk niet ver van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een huwelijk bij Kortenaken

Op zoek naar een huwelijk in een aantrekkelijke landelijke setting bij Kortenaken? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een huwelijk of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, proeven van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de lieflijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw huwelijk bij Kortenaken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een huwelijk. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Twee enorm mooie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere banketten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw huwelijk

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De sierlijke inrichting komt mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een huwelijk en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars vinden hier de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het fraaie panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk wondermooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een huwelijk bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Voor een huwelijk zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan fijne ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De designborden zullen het cachet van uw huwelijk nog verhogen. In de kleurkeuze krijgt u alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het ruime gamma aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw huwelijk bij Kortenaken een onberispelijk succes!

Brunchen in stijl bij Kortenaken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor huwelijk, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een huwelijk? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijk bij Kortenaken een ware triomf!