Locatie huwelijksfeest Sint-Truiden – De Waterhoek

huwelijksfeest Sint-Truiden - Een luisterrijke locatie voor een huwelijksfeest op een geringe afstand van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een huwelijksfeest bij Sint-Truiden

Zoekt u een plaats voor een huwelijksfeest bijSint-Truiden in een bekoorlijke landelijke locatie? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een huwelijksfeest of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan genieten van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het mooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Voor uw huwelijksfeest is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw huwelijksfeest bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel mooie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De fijn gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw huwelijksfeest

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een overweldigende indruk nalaten! Een huwelijksfeest, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de attractieve terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het bevallige landschap zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een huwelijksfeest bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw huwelijksfeest besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Sint-Truiden een groot succes te maken!

Brunchen in luxe en stijl bij Sint-Truiden

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijksfeest of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een magnifieke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor huwelijksfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type van bedrijfsgebeuren. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een huwelijksfeest? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Sint-Truiden voor een huwelijksfeest!