Locatie huwelijk Alken – De Waterhoek

huwelijk Alken - Een unieke locatie voor een huwelijk op een geringe afstand van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een huwelijk bij Alken

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bijAlken in een fraaie landelijke droomlocatie? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een huwelijk tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw huwelijk bij Alken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel verrukkelijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een succesrijke receptie bij uw huwelijk

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De chique decoratie komt mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier uitgewerkt. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een overweldigende indruk nalaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een huwelijk en bedrijfsevents zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Met dank aan het mooie landschap zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk wondermooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een huwelijk bij Alken wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw huwelijk besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw huwelijk naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Alken een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtplek voor huwelijk, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u heerlijk wandelen op het fraaie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een huwelijk? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u altijd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Alken voor een huwelijk!