Locatie huwelijk Stevoort – De Waterhoek

huwelijk Stevoort - Een magnifieke locatie voor een huwelijk in de omgeving van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een huwelijk bij Stevoort

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een huwelijk bij Stevoort? Wil u een huwelijk organiseren op een geweldige idyllische droomlocatie? Het betoverende prachtige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een huwelijk of voor zakelijke gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, proeven van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw huwelijk bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. De professionele en uiterst attente ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Twee heel sublieme zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, fijnere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide feestdiners kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De subliem aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Heerlijke terrassen voor een succesvolle receptie bij uw huwelijk

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een huwelijk, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde als het mooi weer is. Dankzij het verrukkelijke uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weersomstandigheden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een huwelijk bij Stevoort!

Oog voor detail en mooi gedekte tafels

Bij de organisatie van uw huwelijk besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Daardoor wordt uw huwelijk bij Stevoort een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een mooie setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor huwelijk, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het magnifieke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een huwelijk? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Stevoort voor een huwelijk!