Locatie doopfeest Bekkevoort – De Waterhoek

doopfeest Bekkevoort - Een schitterende locatie voor een doopfeest niet ver van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een doopfeest bij Bekkevoort

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke droomplek voor een doopfeest bij Bekkevoort? Wil u een doopfeest organiseren op een wondermooie idyllische locatie? Het betoverende prachtige domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Van een doopfeest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de oogverblindende omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw doopfeest bij Bekkevoort

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een doopfeest. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige zalencomplex is opgebouwd uit twee fraaie met veel klasse ingerichte zalen. Voor de fijnere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestdiners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De bevallig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw doopfeest

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De elegante decoratie komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een overweldigende indruk achterlaten! Een doopfeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de magnifieke terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het attractieve uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek indien de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een doopfeest bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een doopfeest zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes à dertien personen. De witte designborden zullen het cachet van uw doopfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw doopfeest bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een doopfeest of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een zeer fijne omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor doopfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u heerlijk wandelen op het magnifieke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u altijd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw doopfeest bij Bekkevoort een ware triomf!