Locatie verjaardag Bekkevoort – De Waterhoek

verjaardag Bekkevoort - Een oogverblindende locatie voor een verjaardag op een kleine afstand van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een verjaardag bij Bekkevoort

Zoekt u een plaats voor een verjaardag bijBekkevoort in een chique idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Van een verjaardag tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aangename heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Voor uw verjaardag is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw verjaardag bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons magnifieke zalencomplex is opgebouwd uit twee fraaie met veel stijl ingerichte zalen. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De bekoorlijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw verjaardag

Voor zowel kleine als grote evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, statige vertrekken en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het mooie uitzicht. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een verjaardag bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw verjaardag besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In de kleurkeuze hebt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw verjaardag bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een verjaardag of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor verjaardag, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het attractievedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde dag voor een verjaardag? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Bekkevoort een ware triomf!