Locatie verjaardag Kermt – De Waterhoek

verjaardag Kermt - Een oogverblindende locatie voor een verjaardag op een boogscheut van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een verjaardag bij Kermt

Bent u op zoek naar een fraaie locatie voor een verjaardag bij Kermt? Wilt u een verjaardag organiseren op een prachtige landelijke plek? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Voor een familiefeest, een verjaardag of voor professionele gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan proeven van een culinair tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het prachtige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Voor uw verjaardag is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw verjaardag bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm attractieve zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De bekoorlijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een mooie receptie bij uw verjaardag

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De klassevolle, statige feestruimtes en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een overweldigende impressie achterlaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Bij aangenaam weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Dankzij het prachtige uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een succesformule voor een verjaardag bij Kermt!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Voor een verjaardag zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw verjaardag nog verhogen. In de kleurkeuze hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel mooi te combineren zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons ruime keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Kermt een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Kermt

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een prachtige locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor verjaardag, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewenste dag voor een verjaardag? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u altijd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Kermt een ware triomf!