Locatie verjaardag Kortenaken – De Waterhoek

verjaardag Kortenaken - Een luisterrijke locatie voor een verjaardag op een boogscheut van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een verjaardag bij Kortenaken

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een verjaardag bij Kortenaken? Wil u een verjaardag organiseren op een fijne landelijke droomplek? Het aangename domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Van een verjaardag tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fraaie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw verjaardag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw verjaardag bij Kortenaken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een verjaardag. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Kortenaken. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons attractieve feestzalencomplex is opgebouwd uit twee fraaie met veel stijl ingerichte zalen. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een succesrijke receptie bij uw verjaardag

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De stijlvolle, statige feestzalen en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een onvergetelijke impressie achterlaten! Een verjaardag, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het magistrale panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een succesrijke formule voor een verjaardag bij Kortenaken!

Oog voor de kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een verjaardag zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die uitstekend te combineren zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons ruime gamma aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Kortenaken een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor verjaardag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u zalig wandelen op het mooie domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde datum voor een verjaardag? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Kortenaken een ware triomf!