Locatie trouwfeest Zoutleeuw – De Waterhoek

trouwfeest Zoutleeuw - Een fraaie locatie voor een trouwfeest niet ver van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een trouwfeest bij Zoutleeuw

Bent u op zoek naar een wondermooie locatie voor een trouwfeest bij Zoutleeuw? Wilt u een trouwfeest organiseren op een mooie landelijke droomplek? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende gelegenheden. Van een trouwfeest tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de lieflijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw trouwfeest bij Zoutleeuw

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een trouwfeest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige zalencomplex is opgebouwd uit twee magnifieke met veel klasse gedecoreerde zalen. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grotere banketten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw trouwfeest

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante vertrekken en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een onvergetelijke impressie achterlaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een trouwfeest en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste toets. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het sublieme panorama. Maar er is geen man overboord wanneer de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een toverformule voor een trouwfeest bij Zoutleeuw!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw trouwfeest besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, mooi combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Zo wordt uw trouwfeest bij Zoutleeuw een groot succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Droomlocatie voor trouwfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een trouwfeest? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een trouwfeest!