Locatie doopfeest Stevoort – De Waterhoek

doopfeest Stevoort - Een mooie locatie voor een doopfeest in de omgeving van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een doopfeest bij Stevoort

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige prachtplek voor een doopfeest bij Stevoort? Wilt u een doopfeest organiseren op een aantrekkelijke landelijke prachtlocatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een doopfeest of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw doopfeest bij Stevoort

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een doopfeest. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Twee enorm wondermooie zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste feestbanketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw doopfeest

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De gracieuze decoratie komt mooi tot uiting in de statige vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een stevige indruk achterlaten! Een doopfeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Met dank aan het uiterst fraaie panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter smaken. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een doopfeest bij Stevoort!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een doopfeest zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, mooi combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Stevoort een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Droomlocatie voor doopfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde dag voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle heerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Stevoort voor een doopfeest!