Locatie feest Bekkevoort – De Waterhoek

feest Bekkevoort - Een mooie locatie voor een feest op een geringe afstand van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een feest bij Bekkevoort

Bent u op zoek naar een mooie prachtlocatie voor een feest bij Bekkevoort? Wilt u een feest organiseren op een aangename idyllische locatie? Het geweldige domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Van een feest tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het aangename heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw feest bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige feestzalencomplex bestaat uit twee bekoorlijke met veel klasse ingerichte zalen. Voor de kleinere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime diners kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, gezellige zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw feest

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De gracieuze decoratie komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een feest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het mooie uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een feest bij Bekkevoort!

Oog voor detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw feest besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw feest naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren krijgt u volledige vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Natuurlijk past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaalversiering kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw feest bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een feest of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een sublieme omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor feest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsevenement. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het wondermooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete dag voor een feest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Bekkevoort voor een feest!