Locatie babyborrel Sint-Truiden – De Waterhoek

babyborrel Sint-Truiden - Een fantastische locatie voor een babyborrel op een kleine afstand van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een babyborrel bij Sint-Truiden

Op zoek naar een babyborrel in een lieflijke idyllische setting bij Sint-Truiden? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een babyborrel of voor professionele aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan profiteren van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het adembenemende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw babyborrel bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee zeer attractieve zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De verrukkelijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw babyborrel

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een sterke impressie achterlaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsevents zoals seminars vinden bij ons de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het verrukkelijke panorama. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk wondermooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een babyborrel bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en verzorgde tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze designborden zullen het cachet van uw babyborrel naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren krijgt u volledige vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel vlot te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Vanzelfsprekend past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw babyborrel bij Sint-Truiden een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een babyborrel of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een betoverende omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor babyborrel, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste datum voor een babyborrel? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Sint-Truiden een ware triomf!