Locatie babyborrel Limburg – De Waterhoek

babyborrel Limburg - Een luisterrijke locatie voor een babyborrel in de buurt van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een babyborrel bij Limburg

Op zoek naar een babyborrel in een fijne idyllische locatie bij Limburg? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende gelegenheden. Van een babyborrel tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw babyborrel bij Limburg

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een babyborrel. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Limburg. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel bekoorlijke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide feestdiners kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, gezellige vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De fijn aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw babyborrel

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De elegante aankleding komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden hier de juiste omgeving. Bij aangenaam weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het mooie uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een babyborrel bij Limburg wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw babyborrel naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons ruime keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Zo wordt uw babyborrel bij Limburg een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een babyborrel of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een wondermooie locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtplek voor babyborrel, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete dag voor een babyborrel? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Limburg een ware triomf!