Locatie huwelijk Herk-de-Stad – De Waterhoek

huwelijk Herk-de-Stad - Een unieke locatie voor een huwelijk niet ver van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een huwelijk bij Herk-de-Stad

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bijHerk-de-Stad in een aantrekkelijke idyllische locatie? Het wondermooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familie-evenement, een huwelijk of voor zakelijke aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een oogverblindende omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw huwelijk bij Herk-de-Stad

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee zeer attractieve zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een mooie receptie bij uw huwelijk

Voor zowel grotere als kleinere feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De chique inrichting komt zeer mooi tot uiting in de statige feestzalen. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een huwelijk, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het prachtige uitzicht zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk sublieme binnenvertrekken tot uw beschikking. Een huwelijk bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Voor een huwelijk zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw huwelijk naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Herk-de-Stad een groot succes te maken!

Brunchen in luxe en stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor huwelijk, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een huwelijk? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u altijd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijk bij Herk-de-Stad een ware triomf!