Locatie trouwfeest Kermt – De Waterhoek

trouwfeest Kermt - Een unieke locatie voor een trouwfeest op een kleine afstand van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een trouwfeest bij Kermt

Op zoek naar een trouwfeest in een aangename idyllische setting bij Kermt? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een trouwfeest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, genieten van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fijne heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Voor uw trouwfeest is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw trouwfeest bij Kermt

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een trouwfeest. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Kermt. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Ons betoverende, magnifieke feestzalencomplex bestaat uit twee bevallige met veel klasse gedecoreerde zalen. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een succesvolle receptie bij uw trouwfeest

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante feestzalen en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een trouwfeest en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden hier de juiste toets. Bij mooi weer staan de betoverende terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Dankzij het uiterst fraaie landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een trouwfeest bij Kermt!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Voor een trouwfeest zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De design witte dekborden zullen het cachet van uw trouwfeest nog verhogen. In dekeuze van de kleuren hebt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw trouwfeest bij Kermt een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor trouwfeest, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een trouwfeest? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Kermt voor een trouwfeest!