Locatie verjaardag Herk-de-Stad – De Waterhoek

verjaardag Herk-de-Stad - Een kostelijke locatie voor een verjaardag op een kleine afstand van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een verjaardag bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtsetting voor een verjaardag bij Herk-de-Stad? Wil u een verjaardag organiseren op een lieflijke idyllische plek? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Van een verjaardag tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan genieten van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het geweldige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw verjaardag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw verjaardag bij Herk-de-Stad

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons mooie feestzalencomplex bestaat uit twee bekoorlijke met veel stijl ingerichte zalen. Voor de kleinere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide diners kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een mooie receptie bij uw verjaardag

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De sierlijke aankleding komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze gecomponeerd. De zalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsevenementen zoals seminars vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het schilderachtige panorama. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weersomstandigheden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een verjaardag bij Herk-de-Stad!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw verjaardag besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan attractieve ronde tafels voor zes tot dertien personen. De designborden zullen het cachet van uw verjaardag naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Herk-de-Stad een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een verjaardag of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een mooie setting van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor verjaardag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het attractievedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een verjaardag? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u altijd scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Herk-de-Stad voor een verjaardag!