Locatie babyborrel Zoutleeuw – De Waterhoek

babyborrel Zoutleeuw - Een prachtige locatie voor een babyborrel vlak bij Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een babyborrel bij Zoutleeuw

Op zoek naar een babyborrel in een fijne idyllische locatie bij Zoutleeuw? Het fijne domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familie-evenement, een babyborrel of voor zakelijke gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt proeven van een culinair tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het mooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw babyborrel bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee zeer bevallige zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, knusse feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De fijn ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een prachtige receptie bij uw babyborrel

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante feestruimtes en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een overweldigende indruk achterlaten! Een babyborrel, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het prachtige panorama. Maar geen paniek als de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een babyborrel bij Zoutleeuw!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan betoverende ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Het ruime assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw babyborrel bij Zoutleeuw een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een babyborrel of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje koffie of thee maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor babyborrel, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u lekker rondwandelen op het mooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste datum voor een babyborrel? Of heeft u al een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Zoutleeuw een ware triomf!