Locatie trouwfeest Linter – De Waterhoek

trouwfeest Linter - Een oogverblindende locatie voor een trouwfeest op een kleine afstand van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een trouwfeest bij Linter

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een trouwfeest bij Linter? Wilt u een trouwfeest organiseren op een bekoorlijke idyllische prachtlocatie? Het fraaie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familiefeest, een trouwfeest of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw trouwfeest bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige feestzalencomplex is opgebouwd uit twee bevallige klassevol ingerichte zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De prachtig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw trouwfeest

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De gracieuze aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier in elkaar gezet. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Een trouwfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de attractieve terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het schilderachtige uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een trouwfeest bij Linter wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw trouwfeest besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan mooie ronde tafels voor 6-13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons ruime assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Zo wordt uw trouwfeest bij Linter een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor trouwfeest, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u lekker rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een trouwfeest? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw trouwfeest bij Linter een ware triomf!