Locatie babyborrel Kermt – De Waterhoek

babyborrel Kermt - Een fantastische locatie voor een babyborrel op een boogscheut van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een babyborrel bij Kermt

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bijKermt in een oogverblindende landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen. Van een babyborrel tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan genieten van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Voor uw babyborrel is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw babyborrel bij Kermt

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een babyborrel. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Kermt. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee zeer luisterrijke zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw babyborrel

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een onvergetelijke indruk nalaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsevenementen zoals seminars en meetings vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de attractieve terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Dankzij het prachtige uitzicht zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk sublieme binnenvertrekken tot uw beschikking. Een babyborrel bij Kermt wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw babyborrel bij Kermt een groot succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een babyborrel of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een zeer fijne locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor babyborrel, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk soort bedrijfsevenement. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het zeer fijne domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een babyborrel? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Kermt een ware triomf!