Locatie communiefeest Kermt – De Waterhoek

communiefeest Kermt - Een mooie locatie voor een communiefeest op een geringe afstand van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een communiefeest bij Kermt

Bent u op zoek naar een lieflijke droomplek voor een communiefeest bij Kermt? Wilt u een communiefeest organiseren op een prachtige landelijke prachtlocatie? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Van een communiefeest tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw communiefeest is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw communiefeest bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fraaie feestzalencomplex is opgebouwd uit twee bevallige klassevol gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide feestmaaltijden kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De knap gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Wondermooie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw communiefeest

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De gracieuze decoratie komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een onvergetelijke indruk nalaten! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het verrukkelijke panorama. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een communiefeest bij Kermt!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan superbe ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze designborden zullen het cachet van uw communiefeest naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze krijgt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het ruime gamma aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw communiefeest bij Kermt een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een communiefeest of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een prachtige omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Prachtplek voor communiefeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een communiefeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u zeer zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Kermt een ware triomf!