Locatie huwelijk Limburg – De Waterhoek

huwelijk Limburg - Een kostelijke locatie voor een huwelijk niet ver uit de buurt van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een huwelijk bij Limburg

Bent u op zoek naar een geweldige droomplek voor een huwelijk bij Limburg? Wilt u een huwelijk organiseren op een prachtige idyllische droomlocatie? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een huwelijk of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de bekoorlijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw huwelijk is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw huwelijk bij Limburg

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een huwelijk. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De oplettende en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Twee zeer mooie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere feestdiners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een prachtige receptie bij uw huwelijk

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze inrichting komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze uitgewerkt. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een huwelijk en bedrijfsevents zoals seminars vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het attractieve landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een huwelijk bij Limburg wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een huwelijk zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan fijne ronde tafels voor zes tot dertien personen. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Het uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaalversiering kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Limburg een weergaloos succes te maken!

Brunchen in stijl bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor huwelijk, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u zalig rondwandelen op het betoverende domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Limburg

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een huwelijk? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Limburg voor een huwelijk!