Locatie doopfeest Geetbets – De Waterhoek

doopfeest Geetbets - Een unieke locatie voor een doopfeest niet ver van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een doopfeest bij Geetbets

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bijGeetbets in een fraaie idyllische locatie? Het betoverende prachtige domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familie-evenement, een doopfeest of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het adembenemende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw doopfeest bij Geetbets

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een doopfeest. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. De attente en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons attractieve zalencomplex is opgebouwd uit twee chique met veel klasse ingerichte zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Formidabele terrassen voor een geslaagde receptie bij uw doopfeest

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De chique aankleding komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier opgesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een sterke impressie achterlaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een doopfeest en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het magnifieke landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen man overboord indien de weergoden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een doopfeest bij Geetbets wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Voor een doopfeest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan fijne ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw doopfeest naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren krijgt u alle vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons grote keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Op die manier wordt uw doopfeest bij Geetbets een weergaloos succes!

Brunchen in luxe en stijl bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor doopfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandeling in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete dag voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u altijd scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw doopfeest bij Geetbets een ware triomf!