Locatie communiefeest Sint-Truiden – De Waterhoek

communiefeest Sint-Truiden - Een magnifieke locatie voor een communiefeest niet ver van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een communiefeest bij Sint-Truiden

Op zoek naar een communiefeest in een oogverblindende idyllische locatie bij Sint-Truiden? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-evenement, een communiefeest of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, rustig wandelen, genieten van gastronomische creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fijne heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw communiefeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw communiefeest bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm indrukwekkende zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste buffetten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fraai ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw communiefeest

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De elegante decoratie komt zeer mooi tot uiting in de statige feestzalen. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke indruk achterlaten! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de attractieve terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het magistrale panorama. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een communiefeest bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor detail en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw communiefeest besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw communiefeest naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Ons ruime palet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Op die manier wordt uw communiefeest bij Sint-Truiden een groot succes!

Brunchen in luxe en stijl bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een communiefeest of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor communiefeest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type van bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u zalig wandelen op het bevallige domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een communiefeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle lekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Sint-Truiden een ware triomf!