Locatie doopfeest Linter – De Waterhoek

doopfeest Linter - Een fraaie locatie voor een doopfeest vlak bij Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een doopfeest bij Linter

Op zoek naar een doopfeest in een fijne landelijke setting bij Linter? Het mooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een doopfeest tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw doopfeest is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw doopfeest bij Linter

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een doopfeest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Ons bevallige zalencomplex is opgebouwd uit twee attractieve stijlrijk gedecoreerde zalen. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De knap gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Formidabele terrassen voor een mooie receptie bij uw doopfeest

U begrijpt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze inrichting komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Een doopfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het magnifieke panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot paniek als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een doopfeest bij Linter wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Voor een doopfeest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Linter een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Linter

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een doopfeest of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een mooie omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor doopfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u heerlijk wandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde dag voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw doopfeest bij Linter een ware triomf!