Locatie trouwfeest Halen – De Waterhoek

trouwfeest Halen - Een mooie locatie voor een trouwfeest op een steenworp van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een trouwfeest bij Halen

Zoekt u een plaats voor een trouwfeest bijHalen in een bekoorlijke idyllische locatie? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familiefeest, een trouwfeest of voor zakelijke gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kunt genieten van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het prachtige heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw trouwfeest bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Halen. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons prachtige zalencomplex bestaat uit twee sublieme stijlrijk ingerichte zalen. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide feestbanketten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw trouwfeest

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De gracieuze inrichting komt mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een trouwfeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Dankzij het sublieme landschap zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een trouwfeest bij Halen wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw trouwfeest besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bekoorlijke ronde tafels voor zes tot dertien personen. De witte designborden zullen het cachet van uw trouwfeest naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze hebt u alle vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Ons uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Zo wordt uw trouwfeest bij Halen een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor trouwfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type bedrijfsevenement. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het betoverende domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete dag voor een trouwfeest? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u altijd scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Halen voor een trouwfeest!