Locatie feest Halen – De Waterhoek

feest Halen - Een magnifieke locatie voor een feest dicht bij Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een feest bij Halen

Op zoek naar een feest in een fraaie idyllische setting bij Halen? Het aangename domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een feest of voor zakelijke evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt genieten van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw feest bij Halen

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een feest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm prachtige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere feestbanketten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De superbe ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een succesrijke receptie bij uw feest

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevenementen De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De elegante decoratie komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Een feest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de attractieve terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het schilderachtige uitzicht. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een feest bij Halen wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een feest zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw feest naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Ons ruime palet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw feest bij Halen een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een magnifieke setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor feest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u lekker rondwandelen op het betoverende domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete dag voor een feest? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Halen een ware triomf!