Locatie doopfeest Zoutleeuw – De Waterhoek

doopfeest Zoutleeuw - Een fraaie locatie voor een doopfeest op een geringe afstand van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een doopfeest bij Zoutleeuw

Op zoek naar een doopfeest in een bekoorlijke landelijke setting bij Zoutleeuw? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een doopfeest of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de oogverblindende omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw doopfeest bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Twee uiterst fraaie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime feestbanketten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor hele grote gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een prachtige receptie bij uw doopfeest

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier opgesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een stevige indruk achterlaten! Een doopfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het mooie landschap zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen man overboord indien de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een doopfeest bij Zoutleeuw wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Voor een doopfeest zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw doopfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, goed combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Zoutleeuw een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Zoutleeuw

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een doopfeest of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een magnifieke omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtlocatie voor doopfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het fijne domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde datum voor een doopfeest? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u altijd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een doopfeest!