Locatie babyborrel Stevoort – De Waterhoek

babyborrel Stevoort - Een mooie locatie voor een babyborrel op een geringe afstand van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een babyborrel bij Stevoort

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bijStevoort in een fijne idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een babyborrel tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de oogverblindende omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw babyborrel bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. De attente en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Twee uiterst fijne zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De mooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw babyborrel

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een onvergetelijke impressie nalaten! Een babyborrel, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Dankzij het uiterst fraaie uitzicht zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een babyborrel bij Stevoort!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw babyborrel besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De witte designborden zullen het cachet van uw babyborrel nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Het grote assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw babyborrel bij Stevoort een groot succes!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Geniet op onze brunches in een zeer fijne omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor babyborrel, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u aangenaam rondwandelen op het fijne domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een babyborrel? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u altijd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Stevoort voor een babyborrel!