Locatie babyborrel Geetbets – De Waterhoek

babyborrel Geetbets - Een magnifieke locatie voor een babyborrel dicht bij Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een babyborrel bij Geetbets

Bent u op zoek naar een fraaie prachtplek voor een babyborrel bij Geetbets? Wil u een babyborrel organiseren op een mooie landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een babyborrel of voor zakelijke aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam wandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw babyborrel is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw babyborrel bij Geetbets

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een babyborrel. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fraaie zalencomplex bestaat uit twee bevallige stijlrijk ingerichte zalen. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De spectaculair aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw babyborrel

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De chique decoratie komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier uitgewerkt. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden hier de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het attractieve panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een babyborrel bij Geetbets wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan verrukkelijke ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw babyborrel nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Het uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw babyborrel bij Geetbets een groot succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een prachtige omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor babyborrel, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde datum voor een babyborrel? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Geetbets een ware triomf!