Locatie trouwfeest Limburg – De Waterhoek

trouwfeest Limburg - Een unieke locatie voor een trouwfeest op een boogscheut van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een trouwfeest bij Limburg

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bijLimburg in een prachtige idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Van een trouwfeest tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, proeven van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fraaie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw trouwfeest bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Limburg. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm mooie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime buffetten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Sublieme terrassen voor een succesrijke receptie bij uw trouwfeest

Voor zowel kleine als grote evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een overweldigende impressie nalaten! Een trouwfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. Met dank aan het bevallige landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter smaken. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk sublieme binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een trouwfeest bij Limburg!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Voor een trouwfeest zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan verrukkelijke ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze krijgt u nagenoeg alle vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw trouwfeest bij Limburg een groot succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor trouwfeest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u heerlijk wandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete dag voor een trouwfeest? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Limburg voor een trouwfeest!