Locatie feest Stevoort – De Waterhoek

feest Stevoort - Een kostelijke locatie voor een feest in de buurt van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een feest bij Stevoort

Zoekt u een plaats voor een feest bijStevoort in een fijne idyllische locatie? De Waterhoek met zijn schitterende kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Voor een familie-evenement, een feest of voor professionele evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het prachtige heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw feest bij Stevoort

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een feest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Twee zeer spectaculaire zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De bevallig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw feest

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze inrichting komt zeer mooi tot uiting in de statige feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een stevige impressie achterlaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een feest en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste setting. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Met dank aan het prachtige landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een feest bij Stevoort!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een feest zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. In de kleurkeuze hebt u alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, goed te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons ruime palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw feest bij Stevoort een onberispelijk succes!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een feest of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor feest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder soort bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u aangenaam wandelen op het mooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete datum voor een feest? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Stevoort een ware triomf!