Locatie feest Kortenaken – De Waterhoek

feest Kortenaken - Een mooie locatie voor een feest op een geringe afstand van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een feest bij Kortenaken

Op zoek naar een feest in een prachtige idyllische locatie bij Kortenaken? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een feest tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het adembenemende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw feest bij Kortenaken

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een feest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Twee zeer fraaie zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een prachtige receptie bij uw feest

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de sublieme inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een overweldigende indruk nalaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een feest en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden hier de juiste toets. Bij aangenaam weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het betoverende panorama. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een feest bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw feest besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan verrukkelijke ronde tafels voor zes tot dertien personen. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het ruime keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra decoratie kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Op die manier wordt uw feest bij Kortenaken een groot succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een feest of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een sublieme locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Prachtplek voor feest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het attractievedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde dag voor een feest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Kortenaken een ware triomf!