Locatie trouwfeest Geetbets – De Waterhoek

trouwfeest Geetbets - Een fraaie locatie voor een trouwfeest in de omgeving van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een trouwfeest bij Geetbets

Op zoek naar een trouwfeest in een prachtige landelijke setting bij Geetbets? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen. Van een trouwfeest tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een fraaie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw trouwfeest bij Geetbets

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een trouwfeest. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee uiterst machtige zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime diners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De spectaculair gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een prachtige receptie bij uw trouwfeest

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, imposante feestzalen en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier opgesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een trouwfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de betoverende terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het fijne uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een trouwfeest bij Geetbets!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een trouwfeest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Ons grote gamma aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw trouwfeest bij Geetbets een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een sublieme setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Prachtplek voor trouwfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u zalig rondwandelen op het wondermooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een trouwfeest? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Geetbets voor een trouwfeest!