Locatie huwelijksfeest Stevoort – De Waterhoek

huwelijksfeest Stevoort - Een kostelijke locatie voor een huwelijksfeest op een kleine afstand van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een huwelijksfeest bij Stevoort

Op zoek naar een huwelijksfeest in een geweldige landelijke setting bij Stevoort? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een huwelijksfeest tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw huwelijksfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw huwelijksfeest bij Stevoort

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een huwelijksfeest. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons sublieme feestzalencomplex bestaat uit twee wondermooie betoverende stijlrijk ingerichte zalen. Voor de kleinere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide feestbanketten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw huwelijksfeest

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De elegante decoratie komt zeer goed tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een stevige indruk nalaten! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een huwelijksfeest en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Bij mooi weer staan de verrukkelijke terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het wonderlijke uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een huwelijksfeest bij Stevoort!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw huwelijksfeest besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan mooie ronde tafels voor zes à dertien personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Stevoort een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijksfeest of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor huwelijksfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde dag voor een huwelijksfeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u absoluut scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijksfeest bij Stevoort een ware triomf!