Locatie huwelijksfeest Geetbets – De Waterhoek

huwelijksfeest Geetbets - Een prachtige locatie voor een huwelijksfeest niet ver uit de buurt van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een huwelijksfeest bij Geetbets

Op zoek naar een huwelijksfeest in een fraaie landelijke locatie bij Geetbets? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een huwelijksfeest of voor zakelijke aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw huwelijksfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw huwelijksfeest bij Geetbets

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een huwelijksfeest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons magnifieke zalencomplex bestaat uit twee magnifieke met veel klasse ingerichte vertrekken. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw huwelijksfeest

U begrijpt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een huwelijksfeest, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde als het mooi weer is. Dankzij het bekoorlijke panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen reden tot paniek als de weergoden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een huwelijksfeest bij Geetbets!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw huwelijksfeest besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor zes tot dertien personen. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Geetbets een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijksfeest of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtlocatie voor huwelijksfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam rondwandelen op het fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een huwelijksfeest? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijksfeest bij Geetbets een ware triomf!