Locatie trouwfeest Stevoort – De Waterhoek

trouwfeest Stevoort - Een luisterrijke locatie voor een trouwfeest op een boogscheut van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een trouwfeest bij Stevoort

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een trouwfeest bij Stevoort? Wil u een trouwfeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische plek? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Van een trouwfeest tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aantrekkelijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw trouwfeest bij Stevoort

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een trouwfeest. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. De professionele en uiterst attente ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Ons bekoorlijke zalencomplex bestaat uit twee chique stijlvol gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, fijnere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime feestbuffetten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De superbe ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Wondermooie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw trouwfeest

U ziet onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De sierlijke decoratie komt mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een stevige impressie nalaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een trouwfeest en bedrijfsevents zoals seminars vinden bij ons de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Met dank aan het prachtige uitzicht zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot paniek indien de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om op het terras te vertoeven. Een trouwfeest bij Stevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw trouwfeest besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan attractieve ronde tafels voor zes à dertien personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze krijgt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, goed te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw trouwfeest bij Stevoort een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor trouwfeest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het fraaie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete dag voor een trouwfeest? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw trouwfeest bij Stevoort een ware triomf!