Locatie huwelijk Halen – De Waterhoek

huwelijk Halen - Een magnifieke locatie voor een huwelijk niet ver uit de buurt van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een huwelijk bij Halen

Bent u op zoek naar een fraaie plek voor een huwelijk bij Halen? Wil u een huwelijk organiseren op een mooie landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen. Voor een familiefeest, een huwelijk of voor zakelijke gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, proeven van culinaire creaties in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het lieflijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw huwelijk bij Halen

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een huwelijk. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee zeer wondermooie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Formidabele terrassen voor een succesrijke receptie bij uw huwelijk

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, imposante vertrekken en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een overweldigende impressie nalaten! Een huwelijk, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het sublieme uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk sublieme binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een huwelijk bij Halen!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw huwelijk besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes à dertien personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, goed combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaalaankleding kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Halen een groot succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Halen

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een betoverende omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor huwelijk, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u heerlijk rondwandelen op het fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewenste datum voor een huwelijk? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Halen voor een huwelijk!