Locatie babyborrel Kortenaken – De Waterhoek

babyborrel Kortenaken - Een prachtige locatie voor een babyborrel op een geringe afstand van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een babyborrel bij Kortenaken

Zoekt u een plek voor een babyborrel bijKortenaken in een aantrekkelijke idyllische droomlocatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een babyborrel tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw babyborrel bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm bevallige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Topzaal De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De attractief gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een succesrijke receptie bij uw babyborrel

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier opgesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een sterke impressie achterlaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden hier de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het uiterst fraaie panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk schitterende binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een babyborrel bij Kortenaken!

Oog voor het kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw babyborrel besteden wij de grootste zorg aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes tot dertien personen. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw babyborrel bij Kortenaken een groot succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een babyborrel of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor babyborrel, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste dag voor een babyborrel? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Kortenaken een ware triomf!