Locatie vergadering Zoutleeuw – De Waterhoek

vergadering Zoutleeuw - Een mooie locatie voor een vergadering dicht bij Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een vergadering bij Zoutleeuw

Op zoek naar een vergadering in een aangename idyllische locatie bij Zoutleeuw? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Van een vergadering tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fijne heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw vergadering bij Zoutleeuw

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een vergadering. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige zalencomplex bestaat uit twee bevallige stijlvol ingerichte zalen. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een mooie receptie bij uw vergadering

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een vergadering en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het bevallige uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk schitterende binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een vergadering bij Zoutleeuw!

Oog voor detail en mooi gedekte tafels

Voor een vergadering zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons ruime palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Zoutleeuw een weergaloos succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor vergadering, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde datum voor een vergadering? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een vergadering!