Locatie seminarie Limburg – De Waterhoek

seminarie Limburg - Een luisterrijke locatie voor een seminarie in de buurt van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een seminarie bij Limburg

Op zoek naar een seminarie in een mooie landelijke locatie bij Limburg? Het wondermooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een seminarie of voor zakelijke gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan genieten van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw seminarie is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw seminarie bij Limburg

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een seminarie. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De ervaren, attente en bekwame medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Ons fraaie feestzalencomplex bestaat uit twee bevallige stijlrijk ingerichte zalen. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw seminarie

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, imposante vertrekken en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een onvergetelijke impressie nalaten! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een seminarie en bedrijfsevenementen zoals seminars en meetings vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Dankzij het attractieve landschap zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een seminarie bij Limburg wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw seminarie besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw seminarie nog verhogen. In dekeuze van de kleuren hebt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het ruime palet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw seminarie bij Limburg een supergeslaagd succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt het helemaal compleet.

Droomlocatie voor seminarie, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete datum voor een seminarie? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Limburg voor een seminarie!