Locatie vergadering Bekkevoort – De Waterhoek

vergadering Bekkevoort - Een fantastische locatie voor een vergadering op een kleine afstand van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een vergadering bij Bekkevoort

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke locatie voor een vergadering bij Bekkevoort? Wilt u een vergadering organiseren op een wondermooie idyllische locatie? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een vergadering tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw vergadering bij Bekkevoort

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een vergadering. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige zalencomplex bestaat uit twee fijne met veel stijl gedecoreerde vertrekken. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere diners kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, gezellige vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor grotere events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een succesvolle receptie bij uw vergadering

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de sublieme inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze in elkaar gezet. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een onvergetelijke impressie achterlaten! Een vergadering, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Met dank aan het wondermooie uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar geen paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een vergadering bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw vergadering besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan betoverende ronde tafels voor 6-13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw vergadering naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het grote palet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Bekkevoort een weergaloos succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vergadering of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor vergadering, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsevenement. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u zalig rondwandelen op het luisterrijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde dag voor een vergadering? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Bekkevoort voor een vergadering!