Locatie vergadering Linter – De Waterhoek

vergadering Linter - Een magnifieke locatie voor een vergadering vlak bij Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een vergadering bij Linter

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een vergadering bij Linter? Wil u een vergadering organiseren op een geweldige idyllische locatie? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Van een vergadering tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het mooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw vergadering bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Linter. De ervaren, attente en bekwame ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee uiterst chique zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Topzaal De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot event, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw vergadering

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een vergadering en bedrijfsevents zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het magistrale uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bekoorlijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een vergadering bij Linter!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een vergadering zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan magnifieke ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw vergadering naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel mooi te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw vergadering of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw vergadering bij Linter een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Linter

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een aangename omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor vergadering, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde dag voor een vergadering? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Linter voor een vergadering!