Locatie seminarie Sint-Truiden – De Waterhoek

seminarie Sint-Truiden - Een schitterende locatie voor een seminarie niet ver uit de buurt van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een seminarie bij Sint-Truiden

Op zoek naar een seminarie in een fijne landelijke setting bij Sint-Truiden? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen. Voor een familie-evenement, een seminarie of voor zakelijke gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw seminarie is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw seminarie bij Sint-Truiden

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een seminarie. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons prachtige feestzalencomplex is opgebouwd uit twee wondermooie betoverende stijlrijk ingerichte vertrekken. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime feestdiners kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Heerlijke terrassen voor een prachtige receptie bij uw seminarie

U ziet onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze inrichting komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een overweldigende impressie nalaten! Een seminarie, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de magnifieke terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het bekoorlijke uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een seminarie bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Voor een seminarie zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan fijne ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw seminarie nog verhogen. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel vlot te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Uiteraard past ons ruime palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Daardoor wordt uw seminarie bij Sint-Truiden een weergaloos succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke setting van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor seminarie, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete dag voor een seminarie? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminarie bij Sint-Truiden een ware triomf!