Locatie seminarie Kortenaken – De Waterhoek

seminarie Kortenaken - Een prachtige locatie voor een seminarie op een steenworp van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een seminarie bij Kortenaken

Op zoek naar een seminarie in een aantrekkelijke landelijke locatie bij Kortenaken? Het betoverende prachtige domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familiefeest, een seminarie of voor zakelijke evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het mooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw seminarie is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw seminarie bij Kortenaken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminarie. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel prachtige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime diners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De superbe aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw seminarie

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, statige feestzalen en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een sterke impressie nalaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een seminarie en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden hier de juiste toets. Bij mooi weer staan de verrukkelijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het attractieve uitzicht. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een seminarie bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw seminarie besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De witte designborden zullen het cachet van uw seminarie naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons grote gamma aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra decoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw seminarie bij Kortenaken een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminarie of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een wondermooie setting van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtlocatie voor seminarie, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde datum voor een seminarie? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u absoluut scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Kortenaken voor een seminarie!