Locatie bedrijfstraining Herk-de-Stad – De Waterhoek

bedrijfstraining Herk-de-Stad - Een fantastische locatie voor een bedrijfstraining op een geringe afstand van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een bedrijfstraining bij Herk-de-Stad

Zoekt u een plaats voor een bedrijfstraining bijHerk-de-Stad in een chique landelijke locatie? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende evenementen. Van een bedrijfstraining tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfstraining!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Herk-de-Stad

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfstraining. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Ons bevallige zalencomplex bestaat uit twee fraaie stijlrijk ingerichte zalen. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, gezellige zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Sublieme terrassen voor een mooie receptie bij uw bedrijfstraining

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, statige vertrekken en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze in elkaar gezet. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een overweldigende indruk achterlaten! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een bedrijfstraining en bedrijfsevenementen zoals seminars vinden hier de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het sublieme landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een bedrijfstraining bij Herk-de-Stad!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een bedrijfstraining zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan superbe ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze designborden zullen het cachet van uw bedrijfstraining nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalindeling voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfstraining bij Herk-de-Stad een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Herk-de-Stad

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfstraining of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk theetje of koffietje maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Droomlocatie voor bedrijfstraining, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Herk-de-Stad voor een bedrijfstraining!