Locatie bedrijfsevent Sint-Truiden – De Waterhoek

bedrijfsevent Sint-Truiden - Een luisterrijke locatie voor een bedrijfsevent vlak bij Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een bedrijfsevent bij Sint-Truiden

Op zoek naar een bedrijfsevent in een bekoorlijke idyllische locatie bij Sint-Truiden? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Voor een familiefeest, een bedrijfsevent of voor zakelijke gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kunt profiteren van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevent!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Sint-Truiden

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfsevent. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons betoverende, magnifieke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee fijne klassevol gedecoreerde vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw bedrijfsevent

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, imposante feestruimtes en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een stevige indruk nalaten! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het bevallige panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een bedrijfsevent bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor detail en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfsevent besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor zes à dertien personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Sint-Truiden een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Sint-Truiden

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevent of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een prachtige setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor bedrijfsevent, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder soort bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u aangenaam wandelen op het mooie domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete dag voor een bedrijfsevent? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevent bij Sint-Truiden een ware triomf!