Locatie congres Stevoort – De Waterhoek

congres Stevoort - Een kostelijke locatie voor een congres op een kleine afstand van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een congres bij Stevoort

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige plek voor een congres bij Stevoort? Wilt u een congres organiseren op een oogverblindende landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen. Voor een familie-evenement, een congres of voor professionele gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het aantrekkelijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw congres is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw congres bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons wondermooie zalencomplex is opgebouwd uit twee verrukkelijke stijlrijk gedecoreerde vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor de grootste aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De fijn aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een prachtige receptie bij uw congres

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De chique aankleding komt zeer goed tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier in elkaar gezet. Onze zalen voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een congres, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Maar geen paniek als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een congres bij Stevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en verzorgde tafels

Voor een congres zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De designborden zullen het cachet van uw congres naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze hebt u volledige vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel mooi te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons ruime palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw congres bij Stevoort een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor congres, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u lekker rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde datum voor een congres? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Stevoort voor een congres!