Locatie bedrijfsevent Geetbets – De Waterhoek

bedrijfsevent Geetbets - Een schitterende locatie voor een bedrijfsevent in de omgeving van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een bedrijfsevent bij Geetbets

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsevent bijGeetbets in een lieflijke idyllische droomlocatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfsevent of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van culinaire creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevent!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Geetbets

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een bedrijfsevent. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm mooie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Fraaie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw bedrijfsevent

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, statige vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een stevige indruk nalaten! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het betoverende landschap zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter smaken. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bekoorlijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een bedrijfsevent bij Geetbets!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Voor een bedrijfsevent zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Het ruime keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Geetbets een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevent of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een superbe locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor bedrijfsevent, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde datum voor een bedrijfsevent? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevent bij Geetbets een ware triomf!