Locatie event Kortenaken – De Waterhoek

event Kortenaken - Een fraaie locatie voor een event niet ver van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een event bij Kortenaken

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtplek voor een event bij Kortenaken? Wil u een event organiseren op een geweldige landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Van een event tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het lieflijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw event!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw event bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm machtige zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De prachtig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw event

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De gracieuze inrichting komt mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke impressie achterlaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een event en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het betoverende landschap zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een event bij Kortenaken!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een event zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan mooie ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die uitstekend te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Daardoor wordt uw event bij Kortenaken een weergaloos succes!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Kortenaken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een wondermooie setting van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor event, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een event? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Kortenaken voor een event!