Locatie seminarie Zoutleeuw – De Waterhoek

seminarie Zoutleeuw - Een prachtige locatie voor een seminarie op een geringe afstand van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een seminarie bij Zoutleeuw

Op zoek naar een seminarie in een fijne landelijke setting bij Zoutleeuw? Het fraaie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Van een seminarie tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, genieten van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw seminarie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw seminarie bij Zoutleeuw

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminarie. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel indrukwekkende zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere banketten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Fraaie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw seminarie

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De elegante aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier uitgewerkt. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een seminarie, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het bevallige uitzicht. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een seminarie bij Zoutleeuw wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een seminarie zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die zeer goed te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons uitgebreide gamma aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw seminarie bij Zoutleeuw een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Zoutleeuw

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminarie of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtlocatie voor seminarie, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk soort bedrijfsevenement. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete dag voor een seminarie? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u absoluut scoren. Alle lekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Zoutleeuw voor een seminarie!